Direktlänk till inlägg 28 juli 2006

En ny start?

Av Vilhelmina - 28 juli 2006 20:03

Såååå…. En ny blog… en ny start kanske? Jag vet inte. Det kändes inte rätt att fortsätta på hypo. Dags att ge nånon annan en chans att uttrycka sig. Jag körde på i gamla hjulspår och jag klagade mest. Jag skrev sällan mer än en gång i veckan och det blev en press att hinna uppdatera innan deadline och så ska det inte vara. När jag skrev i början hade jag inga som helst problem att uppdatera innan deadline och tänkte aldrig på när det var ens.Jag kommer nog fortsätta i samma stil som på Hypodea. Jag har svårt att tro att jag kommer börja skriva "finblogg" istället för "fulblogg" som ju dessa dagböcker kallas. Min stil är väldigt enkel och jag har aldrig haft för avsikt att vara intellektuell eller särskilt bildad i min dagbok. Den är ett sätt för mig att hålla kontakten med mamma och pappa, vänner, bekanta. Ett sätt att minnas mitt liv och hantera känslor och händelser, nya som gamla.Jag kommer också fortsätta skriva min engelska dagbok på Raspberry Light och då och då och uppdatera min blog om våra förberedelser för Afrika på Plymouth to Banjul bloggen.Cheers,Vivi

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mani

28 juli 2006 21:22

*lägger till i favoriter*

 
Petra

Petra

28 juli 2006 22:39

Ibland är det bra att börja på ny kula och få en nystart! :)

http://www.enannansida.se

 
Ingen bild

Molly

29 juli 2006 12:34

Å, vad roligt att se att du fortsätter att skriva! Det är så kul att läsa om ditt liv i London och man blir alltid berörd av dina texter. Lycka till med nya bloggen!

 
Ingen bild

Doris

29 juli 2006 14:19

Hej och kul att du fortsätter! Jag slår slag för fulbloggarna! Sånt är livet!

 
Ingen bild

Sara3

30 juli 2006 00:14

Ja! Härligt. =) Jag vill fortsätta ta del av ditt liv. Finns här.

 
Ingen bild

Lovisa

14 augusti 2006 11:32

Glad att hitta rätt på dig igen då jag saknade dig på Hypodea. Lägger till dig bland mina favoriter som vanligt och hoppas att du har det gott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se