Direktlänk till inlägg 30 juli 2006

Mr Spider is back!

Av Vilhelmina - 30 juli 2006 11:43

Någon som minns spindeln som satt i vardagsrumsfönstret? Han som dog och som vi begravde i Mark’s favoritblomma? Well, hans kusin har just flyttat in! Det verkar vara en populär hörna för spindlar det där! Han ser mer eller mindre likadan ut som förra årets spindel, bara lite mindre. Han växer fort dock, jag har redan hittat hans babygro i nätet som han skalat av sig. ***Mark, Paul och Jules har gett sig av till motormässan och jag sitter här och slappar. Som jag skrivit de senaste dagarna behöver jag ta det lite lugnt och inte göra så mycket. Jag tror att jag ska lägga upp ett par byxor senare idag och baka pepparkaksmuffins, men så mycket mer lär det inte bli. Det kan hända att jag får blodad tand av att lägga upp byxorna och syr lite mer när jag ändå har maskinen framme, men det kan knappast räknas som något negativt. Jag menar, jag blir alltid så glad av att sy vilket ju bara är bra. ***Mark’s gamla crewmate Ben gav oss en pepparplanta för nån månad sen och den bär frukt nu! De är inte särskilt stora, pepparfrukterna, men de är! Jag minns när jag var liten och mamma odlade paprikor i sovrumsfönstret. Det var ju såååå spännande att se hur de kom upp, hur de blommade och sedan hur små paprikor växte fram. Jag brukade bita i dem när de fortfarande satt på plantan och mamma blev jättearg! Men jag var ju så ivrig ju! Inte kunde jag vänta tills paprikorna blivit röda! Gröna paprikor är ju också gott!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mea

30 juli 2006 13:56

Roligt att hitta dig här! Jag tänkte faktiskt på dig när jag var hemma hos mina föräldrar för ett par dagar sedan. En kväll då var jag nämligen tvungen att gå på spindeljakt (2 st...) innan jag kunde sova. Kunde inte gå och lägga mig med vetskapen om att 2 spindlar spatserade omkring i mitt sovrum... ;)

 
AnnicaB

AnnicaB

30 juli 2006 14:13

Ändrat länk hit nu då :)

http://annicanu.blogsome.com

 
Ingen bild

Vivi

30 juli 2006 15:01

Mea, haha! Ja, jag maste ju erkanna att jag inte ar sarskilt fortjust i spindlar egentligen. Sa lange jag vet vart jag har dem ar jag ok.

 
Dee

Dee

30 juli 2006 19:38

Yay, vilken tur att jag hittade dig igen:)
Usch, spindlar. Själv har jag svår fobi och var med om min värsta händelse nånsin häromdagen. En spindel som satt PÅ mig! Önskar jag kunde vara tuff som du ;)

http://deelight.blogg.se

 
Ingen bild

pm

31 juli 2006 12:25

Underbart roligt att du fortsatter skriva pa natet! Jag har last dina dagbocker pa bade lobeco och hypodea i 6-7 ar fran och till... Lite ensidigt och sjalviskt kanske att bara lasa och aldrig kommentera sa nu blir det nystart aven pa mig. :o) Funderar pa att borja blogga sjalv, tills dess forblir jag lite anonym, men ville saga att det ar sa intressant att fa ta del av en del av ditt liv. Underhallande ar det ofta, tankvart alltid. Och du, du ar INTE en negativ manniska, det finns inga planer. Daremot later det som om du hamnat i en svacka. Det ar inte bara negativt. Det som ar bra med svackor ar att man far ta sig lite tid att hinna fatt sig sjalv igen och lara kanna sig sjalv battre pa kuppen. Bra vanner forstar att man inte alltid ar pa topp eller orkar traffas. Forklara bara for dem varfor du inte kan traffas pa ett tag sa slipper du missforstand som kan forstora vanskaper. Och isolera dig inte fullstandigt, det ar latt att fastna i en latt antisocial situation, dar man irrar runt i sina egna (ofta sjalvkritiska) tankemonster, tex far for sig att man ar en negativ manniska och sa... I have been there, done that... Kram!

 
Ingen bild

Bonita

31 juli 2006 22:18

Hej Vivi
Det här blir nog lika bra som på Hypo. Och jag måste nog hålla med pm. Jag har inte heller uppfattat dig som negativ. I en svacka bara. Å andra sidan är det du som sitter inne med alla sidor av dej själv...Nej fy vad elakt det där lät, med du förstår säker vad jag försöker säga. Du har hela ditt liv med dej, vi får se de delar du väljer att dela med dig av. Vi som inte känner dig IRL har bara möjlighet att lära känna dessa delar av dej. Men dom delarna är inte negativa iaf.
Puh - jag lyckades tror jag ;-)
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se