Direktlänk till inlägg 13 augusti 2006

Tårar

Av Vilhelmina - 13 augusti 2006 21:20

Jag bara gråter. Det går ett par timmar, allt är ok, men sedan släpper det igen. Jag klarar inte att hålla tillbaka, tårarna faller vare sig jag vill eller inte. Mark kramar om mig och lagar mat. Han frågar om jag vill gå en promenad eller ta en sväng med bilen. När han jobbar ringer han med jämna mellanrum för att se till att jag är ok. Det är jag inte. Eller jo, jag är ju så ok jag kan vara, under omständigheterna. Jag är ok men ändå inte, liksom. Jag kan inte skriva om det än, men jag svarar på mail.

 
ANNONS
 
EvaP

EvaP

13 augusti 2006 23:08

Kära Vilhelmina. Jag kommenterar här för jag vill inte att du lägger ner energi på att svara om jag mailar. Jag vill bara säga att jag tänker på dig och skickar dig kraft och värme.

http://monkeytoys.com/evasfotodagbok

 
Sara3

Sara3

13 augusti 2006 23:15

Jag skriver som EvaP. Tänker på dig och skickar krafter. Vi läsare finns här för dig när du än orkar och vill dela med dig. Och vi respekterar att vi sannerligen inte är nr 1 på din priolista just nu.
Kram!

http://www.hypodea.com

 
Ingen bild

crackgrrl

14 augusti 2006 04:50

samma här, jag mailade just men spara du din energi till annat än att svara. hade inte varit online på ett tag pga jobb och annat så beskedet kom som en chock.

kram igen.

 
Ingen bild

Vivi

14 augusti 2006 09:05

Det ar ok, jag har ett standardsvar som jag mailar ut - det handlar om att jag inte kan skriva offentligt om det just nu av hansyn till inblandade.

 
Ingen bild

Mea

14 augusti 2006 10:54

Tänker på dig!

 
Dee

Dee

14 augusti 2006 16:30

*kram*

http://deelight.blogg.se

 
Ingen bild

Doris

14 augusti 2006 17:54

Kram!

 
Ingen bild

Hwila (Livstid)

14 augusti 2006 20:51

Kära nån, jag hittade just hit. Tänker på dig massor och hoppas att allt får bli bättre, bättre för dig! Stor kram!

 
Sol

Sol

14 augusti 2006 21:47

Läser dig av och till, är dock sämre på att kommentera. Vill bara sända en liten tanke. Och säga att jag är glad att det i alla fall ordnat sig med Mark och dig.

http://www.solskensdroppe.net

 
Ingen bild

Lovisa

15 augusti 2006 08:27

Kram och omtanke!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se