Direktlänk till inlägg 19 augusti 2006

Life goes on

Av Vilhelmina - 19 augusti 2006 13:03

Jag försöker hantera allt, ta in, sortera, arkivera. Tankar, känslor, funderingar. Det är mycket att tänka på, mycket att förstå. Henrik’s föräldrar kommer nästa vecka. Vi ska gå in i lägenheten på Torsdag tillsammans. Det är verkligen inget jag ser fram emot, men det måste ju ske, och ju mer jag konfronteras med det, ju verkligare blir det och såsmåningom kanske jag kan gå vidare. Mitt jobb har varit väldigt förstående. Min chef är på semester men Tom, chefen som täcker min chef har varit otroligt bra. Han sa att det var nog bättre om jag var hemma hela den här veckan och nästa. Om jag vill komma in är jag naturligtvis välkommen, men det är förmodligen bättre om jag tar lite tid att smälta det här och låter sorgeprocessen ta den tid den tar. Sedan kan jag komma tillbaka och vara lite mer fokuserad. Jag är så otroligt tacksam över det. Som jag sa till Angela, jag KAN ju komma in, jag är rent fysiskt och mentalt kapabel att jobba, men jag vill inte. Jag är så otroligt trött, så otroligt sliten och det är så mycket praktiskt att ta hand om efter Henrik samtidigt som jag rent mentalt är ett vrak. Tack för alla snälla kommentarer och mail de senaste dagarna. Det värmer att höra från er alla.***Jag satt med Curtis på magen i soffan häromdan. Han är så söt, somnade nästan helt. Han låg på sidan uppkurad på min arm med filten runt sig. Efter en stund blev han lite rastlös och jag borde förstått att han behövde pinka, men så smart var jag tyvärr inte. Han tittade uppfordrande på mig som om han ville säga ”Men mamma, fattar du inte, jag behöver ju pinka!” sedan knallade han ner i soffan och kissade, well pleased with himself! Det är synd att jag inte kan berätta för honom att jag föredrar att han kissar ner min tröja än sofföverdraget…! Bless his little guinea pig-heart! Mark och Paul skulle ha åkt ner till Biggin Hill idag för en flyglektion, men det blev inte så eftersom vädret är får risigt. De ska åka imorgon istället så fingers crossed att det blir bättre väder. Paul flyttar ut imorgon så vi får äntligen tillbaka vårt tredje sovrum, underbart! Det har gått förvånansvärt bra att ha Paul boendes här, men det som varit jobbigt är att inte ha lika mycket utrymme som vanligt. Vår hall där uppe har varit konstant belamrad och rörig eftersom allt som normalt sett finns i Paul’s rum har fått stuvats om till vårt sovrum, hallen och grisarnas rum (kanske borde börja kalla deras rum för svinstian!)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bonita

19 augusti 2006 18:52

Blir glad att höra att din chef är så generös. Tror att det är smart att du följer din känsla nu och inte jobbar. Arbete har ni ju ändå, om man säger.

Curt, får man säga, är tycks ju ändå tänka på dina kläder när han väljer att gå därifrån för att uträtta sina behov. Det är snällt ;-)

 
Ingen bild

Bonita

19 augusti 2006 18:54

jag menade alltså att det är bra att låta sorgen ta den platsen du känner att den behöver...inte på något sätt vara näpsig eller lustig om arbetet på nåt vis..
förlåt om det lät så..

 
Ingen bild

Vivi

19 augusti 2006 19:05

Sweet Bonita! Nej, det lät inte som om du försökte vara ironisk eller nåt. :-)

Och ja, det är verkligen utav omtänksamhet som han kissar i soffan just för att han inte vill kissa på mig! :-)

 
Sol

Sol

20 augusti 2006 13:57

åh, nu har jag läst det här och förra inlägget. mina varmaste tankar till dig och övriga rung henrik!

http://www.solskensdroppe.net

 
Morris

Morris

21 augusti 2006 13:13

Åh käraste Vivi, det smärtar mig att läsa om din förlust! Många kramar från hypo-Morris.

http://hypodea

 
AnnA

AnnA

21 augusti 2006 14:53

Kära nån, tappade bort dig ett tag när du försvann från Hypo. Skulle bara uppdatera mig lite, och läser detta hemska. Var rädd om dig, stor kram.

http://www.fallfrukt

 
Ingen bild

Hwil(j)a

21 augusti 2006 15:13

Har läst ikapp efter att ha varit bortrest. Alla varmaste kramar och tankar till dig i denna situation och hoppas att du har starkt stöd omkring dig (det verkar så) så att du orkar med.

 
Ingen bild

AnnaPanna

22 augusti 2006 09:08

Åh kära Vivi, jag blev så ledsen när jag läste. Mina varmaste kramar går till dig. Jag vill skriva något om att du har klarat så mycket och att det kommer att bli bra, men vem är jag att säga det? Så istället säger jag sköt om dig tjejen!!

Kramar AnnaPanna

 
Ingen bild

pm

22 augusti 2006 13:09

Vivi, jag kan bara instamma med ovriga kommentarer. Jag har som sagt foljt dig har pa natet i flera ar och med en klump i halsen laste jag idag igen det jag missat under min semester. Jag har inga kloka ord eller sa att erbjuda, men skickar min allra djupaste sympati. Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se