Direktlänk till inlägg 30 oktober 2006

What’s that noise?

Av Vilhelmina - 30 oktober 2006 20:11

Äntligen en ordentlig produkt för att skingra troublesome youths; mosquito buzzer!! Vi har ju problem med ungdomar som hänger häromkring och hittills har vi inte gjort så mycket eftersom vi inte vill riskera att de repar lacken på våra bilar eller klottrar på ytterdörren, men nu börjar det faktiskt bli obehagligt. De är så fruktansvärt cocky och inte rädda för nånting, gör precis som de behagar, spottar, klottrar, röker och hänger i stora klungor så att man knappt vågar passera. Vi såg på tv om mosquito buzzer och vore den inte så dyr skulle vi köpa en direkt. Enda oron är hur husdjur reagerar på den…Det är alltså en manick som man sätter upp på husväggen och den genererar ett högt surrande läte. Detta läte kan inte uppfattas av människor över 20 – 25 eftersom människans hörsel sakta men säkert går ner. Tonåringar däremot hör detta surrande väldigt väl och det är så obehagligt för dem att de helt enkelt inte kan stå ut att vara kvar. Personligen var min första tanke ”jaja, det vet man väl hur tonåringar är, de kommer att hänga kvar bara för att visa att de minsann inte är så lätta att köra iväg” men det visar sig verkligen funka. På programmet hade de ett försök med ett gäng ungdomar och de verkligen sprang iväg när de satte på mosquiton. Läs mer häroch härJag måste dock säga att jag faktiskt hör ljudet på mp3 testklippet, men jag antar att det är värre för ungdomar.

 
ANNONS
 
Petra

Petra

30 oktober 2006 21:52

Är det 1:a april idag!? :)

http://www.enannansida.se

 
Ingen bild

Vivi

31 oktober 2006 12:36

Haha! Ja, man kan nastan tro det med den har uppfinningen.

 
anna

anna

31 oktober 2006 20:00

Ja jag var nästan tvungen att kolla i almanackan ;)

http://www.filipsdotter.se

 
Ingen bild

Ulice

1 november 2006 10:06

Hihi, jag kan inte höra något mer än trafikbrus och bakgrundprat, men testade det på barnen som båda två hör ett rytmiskt pipande/surrande. Är det nu man bör inse att man är gammal? :-)

 
Lea

Lea

1 november 2006 14:49

Var det inte för någon månad sedan nyheter om insektsljudet som alla tonåringar hade som ringsignal, så att alla jämnåriga kunde höra att telefonen ringde på tex lektionen men inte läraren? Rolig idé i vilket fall.

http://ORD

 
Lea

Lea

1 november 2006 14:58

Lyssnade på radioinslaget och där nämnde de ju ringsignalen. Ahja. Jag kan inte höra någonting i alla fall, så på alla unga funkar det inte.

http://ORD

 
Ingen bild

Vivi

1 november 2006 21:41

Lea, Ja precis! Jag har inte lyssnat pa nyheterna, men jag har hort att ungdomar har en ringsignal pa mobilen som just vuxna inte hor sa att de kan ha den pa under lektionen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se