Direktlänk till inlägg 18 november 2006

Smaragdgröna manchesterbyxor

Av Vilhelmina - 18 november 2006 19:05

Jag var i Wimbledon idag på synundersökning för de nya linserna. De är daily torics och jag ska ha dem i Afrika istället för mina vanliga månadslinser. Det kommer ju inte bli överdrivet lätt att tvätta linserna på resan så dailies är verkligen perfekt. De är inte exakt min prescription men de är nära nog. Optikern blev faktiskt ganska imponerad hur bra jag såg med dem. De är inte lika bekväma som mina vanliga månadslinser, men man kan ju inte få allt.Efteråt gick jag in på Uniqlo, min absoluta favoritbutik. De har enkla basvaror i skön kvalitet, härliga tyger och vackra färger. Man köper inte partykläder där, men man köper varje-dags-kläder såsom en mjukt rosa v-ringad cashmere tröja eller en mörkgrå tunn polo. Vanliga t-shirtar och jeans. Perfekt. Jag köpte ett par smaragdgröna manchesterbyxor och en vit fleeceväst. Västen tänkte jag ha i Afrika, det är så skönt med väst tycker jag. Värmer, men man har armarna fria liksom. Mark ligger på soffan och sover. Vi var sena hem igår, kom inte i säng före ett och sen upp vid sex imorse för honom för att jobba. Han jobbade ute i Royal Docks igår kväll på en filminspelning och eftersom jag jobbar bara några stationer bort på DLR åkte jag ut och satt i ambulansen med honom. Jag läste min bok, pratade med Mamma Maj på telefon och slumrade en stund. Sedan hade vi en trevlig resa tillbaka genom London i ambulansen och vi sa att det kändes som en liten ministart på resan. Jag lunchade med Patricia idag i Wimbledon. Jag minns inte när jag såg henne sist, men det måste ha varit flera månader sen. Saker och ting delas numer upp i BH och AH; Before Henrik and After Henrik. Patricia är BH så det måste vara minst tre månader sen jag såg henne.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mamma Maj

19 november 2006 20:05

Jag unnade mig en rosa schal från NK för 850 SEK, AH.

Mamma Maj

 
Ingen bild

Vivi

19 november 2006 20:14

Ohhh en schal från NK, så härligt det låter!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se