Direktlänk till inlägg 22 december 2006

Ohhh... sista natten i London...!

Av Vilhelmina - 22 december 2006 18:16

Hjälp, nu åker vi snart! En natt till i London och imorgon vid lunch drar vi! Herregud!! :-) Trailer för Plymouth to Banjul Rally. Glöm inte att dra upp ljudet.

 
ANNONS
 
Petra

Petra

22 december 2006 18:22

Lycka till och ha så kul!

http://www.ennannansida.se/bok

 
Ingen bild

Mamma Maj

22 december 2006 19:38

Ta det lungt med två karlar. Jag brukar tycka det är nog med en.
Lycka till allihop.

 
Betty

Betty

23 december 2006 11:05

Lycka till på resan!

http://www.hypodea.com

 
Ingen bild

morsan

23 december 2006 16:18

Lycklig resa!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se