Direktlänk till inlägg 23 december 2006

Landed in France

Av Vilhelmina - 23 december 2006 21:44

We've landed in france alright and are driving down the A1 towards Paris. We've probably got another couple of hours to the campsite. My seat, the one in the middle that jules put in, is a bit wallace and gromit-esque; you have to hold a lever and then push yourself back to get the seat down and then you can climb into the back. Now, i've perfected the art of doing that brilliantly, however, i need to ensure i don't kick the sirens-button whilst climbing into the back. That would probably cause a bit a stir...We sat in the club lounge on the ferry which was very nice. We had to book a ticket we could change and the club lounge is included in that price. It turned out very well actually as we came in quite early to dover so we caught the early ferry and are now an hour and a half ahead of our schedule. We also got a complimentary glass of champagne so the journey started very nice indeed. The molton brown handwash will soon be a distant, fading memory...(Publicerat av Owe)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se