Direktlänk till inlägg 26 december 2006

3rd night is in the pyrenees

Av Vilhelmina - 26 december 2006 08:57

I'm tucked up in bed, dressed in tracksuit bottoms, woolly socks, t-shirt and a fleece jacket. I'm between two fleece blankets and under a duvet. It's -3 outside and only +6 in the ambulance. It'll be a long night... We slept on the motorway yesterday. There was a little resting place where they had toilets and a few benches for picnics. We parked the ambulance on one of the terrasses for benches - well, we realised in the morning that's what it was for... The toilets were actually remarkably clean and the view was absolutely stunning as we were about 1000m above sea level. Couldn't have woken up in a nicer place even if we tried. And, most importantly, it didn't cost us anything. We've realised our little girl is very thirsty, she did 13 miles to the gallon today... The weather was to start with fantastic, bright blue sky and views more beautiful than a postcard. All trees were totally frosted and it looked like we were going through Narnia. We're currently in a family run campsite in Agos Vidalos called Soleil du Pibeste. The lady of the house kindly let us stay for free when i explained what we're doing! She said it's a way of participating. So nice to see that there are nice people in the world! We tried getting away from the tolls as well, but that wasn't as successful. One girl changed us from class 2 to class 1 which meant we got it cheaper at least. Time for bed now. Sleep well. (I'm updating twitter more regularly so check that one as well if you want more news from Ambulance Antics.)Följ Vivi på http://twitter.com/vivi(Publicerat av Owe)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se