Direktlänk till inlägg 27 december 2006

Granada

Av Vilhelmina - 27 december 2006 08:43

We're in Granada, camping in La Zubia. I'm still amazed at how little english, french or any other language they speak here. Ok, i can accept that the countryside doesn't speak other languages but i would have thought madrid and the bigger cities would have some english knowledge at least. Spanish mountains are beautiful. The country goes from extremes really, from the flattest of flat to rocky cliffs and huge chains of mountains. We're currently just at the base of Sierra Nevada. The power inverter we had for charging the mobiles died sadly so we stopped in Granada to find a mobile phone shop. After a bit of faffing we found something that looked like a shopping street.We parked the ambulance on the corner of a street and i jumped out. They didn't have anything in the shop we'd found, but, on the way there i had passed an optician and i popped in there to see if they had any clip on sunglasses. They didn't have any off the shelf ones, but if i had 30 minutes they could custom make some for me. I thought that was a good idea as i needed to find a car charger anyway. I handed over my glasses and then ran back to the ambulance to put contacts in. I set off down one of the streets and eventually found a shop that did phone accessories. The girl looked curiously at me when i jumped up and down with excitement at having found a charger. "You are looking long charger?" she asked me and i nodded vigorously.We stayed in a hotel last night as we just couldn't manage another night in minus degrees. The temperature is dropping now, it's currently +6 outside and +17 in the truck. Hopefully we should be ok tonight. We haven't got much of a drive tomorrow which is nice. I look forward to washing my hair again. One thing i don't get is why they don't have seats on their toilets in France and Spain. How on earth do they go for number 2's? Do they hover? Do they sit on the bowl? Anyway. Cheers Viv(Publicerat av Owe)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se