Direktlänk till inlägg 29 december 2006

Hotellet har internet!

Av Vilhelmina - 29 december 2006 11:04

Fantastiskt, man kan anvanda internet i receptionen. Nog for att jag far sta vid receptionsdisken, men det ar internet i alla fall!!Rummet var totalt vardelost inatt - vattenberedaren gav ifran sig ett tjut ungefar var 45 sekund, hogst irriterande. Vi forsokte stanga av den men det hjalpte inte. Det resulterade bara i att vi inte hade varmvatten imorse, hurra!On top of that sa var det iskallt. Vi pluggade i ett varmeelement som vi hittade och det gjorde att en propp gick. Det stoppade inte vattenberedaren dock, den fortsatte tjuta obehindrat. Jag kan ju inte saga att vi sov sarskilt bra, sov nastan battre i ambulansen i minusgrader... Vi har nu bytt rum och ar i 114 istallet, mycket battre. Jag blir sa glad for alla textmeddelanden jag far, Maj och Ingemar textade igar, jattekul! Hotellet ar i overigt valdigt fint faktiskt. Det ar nog ett ratt lyxigt stalle. De flesta andra teamen ar jattetrevliga. Vi har slagit oss ihop med Pithheads, Mark och hans mamma Terri. De ar jattetrevliga. De kor en gammal landrover och deras top speed ar inte mycket mer an vad vi fixar sa det passar oss utmarkt. Vi har kopt biljett for farjan till Tanger imorgon, forhoppningsvis tar vi den som gar vid 11:00. Vi vantar bara pa att Tigger ska anlanda... Ha det gott och glom inte att kolla Twitter, dar uppdaterar jag oftast.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nisan

29 december 2006 13:37

Jättekul att det kommer uppdateringar här emellanåt! Lycka till på den fortsatta resan!

 
Ingen bild

Bonita

29 december 2006 13:55

Ohh högst irriterande med pipen, förstår dej fullkomligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se