Direktlänk till inlägg 12 januari 2007

A few short messages from Vivi

Av Vilhelmina - 12 januari 2007 18:34

2007-01-10We've just done the wheelbaring on the fiesta, he took a pot hole a bit too fast and banged it completely. Good job we've got so many tools with us.2007-01-10Hey! We're through the border! And they didn't charge us! Unbelievable! Well, not more than e10 to get out of mauri & e30 to stamp our passports.2007-01-10Happily arrived at zebra bar! Had a lovely meal that we didn't have cook ourselves - or do the washing up! Intermittent mobile reception & no gprs.2007-01-11Today we have windsurfed, canoed, seen jellyfish and lizards, had a proper shower and bbq tonight. Staying another night before going to Dakar2007-01-12Found qn internet cqfe in St Louis; shame the keyboqrd is qfricqn qnd thqt i cqnt access either of the blogs: No idea why!!2007-01-12Our old group arrived at Zebra Bar last night, very pleasd to see them all! We have missed Matt's "Good Morning!!"2007-01-12We're going to Dakar on Tue or Wed. Should have GPRS there I hope. Would love to hear from you all at home, what's new?(Published by Owe)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se