Direktlänk till inlägg 25 januari 2007

Hemma!!!

Av Vilhelmina - 25 januari 2007 14:21

Back to where it all started, almost 5 weeks ago...! Skriver mer när jag har "kommit hem ordentligt" :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nisan

25 januari 2007 14:28

Välkommen hem! Det har varit jätteroligt att läsa inläggen som kommit när du varit borta, det verkar ju som om ni haft en helt fantastisk resa!

 
Ingen bild

Petra

25 januari 2007 15:41

Hej Viv! Välkommen hem!

 
Ingen bild

Molly

25 januari 2007 15:51

Håller med de andra. Det har varit jättekul att läsa om resan. Välkommen hem!

 
Betty

Betty

25 januari 2007 16:53

Välkommen hem. Missade dig med bara nån dag men London var så underbart så jag kommer snart igen.

http://www.hypodea.com

 
EvaP

EvaP

25 januari 2007 22:03

Bra jobbat, Vilhelmina! Du är så HimlaBra.

http://monkeytoys.com/evasfotodagbok

 
Ingen bild

Bonita

26 januari 2007 18:33

Välkommen hem! jag har mycket att läsa fatt nu..men det är bra träning.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se