Direktlänk till inlägg 12 februari 2007

Urusel helg

Av Vilhelmina - 12 februari 2007 18:56

Mark var grinig och jag var grinig. Vi turades om vem som var grinigast och rent allmänt var det en jättetrist helg. Sen hittade vi två hundar döda på järnvägen precis vid vårt hus. En låg inkilad under rälsen som är "live" och den tredje rälsen så det rök friskt om honom. Hade det inte varit så blött hade det nog blivit brasa. Den andra hunden låg längre upp och såg inte ut att ha några skador, men hon rörde sig inte och vi iakttog henne länge. Förmodligen har de jagat varandra längs plattformen och när plattformen tog slut sprang de ner på spåret. Det finns inget staket eller något som stoppar dem. Sen kan vi bara gissa vad som hänt. Jag hoppas att de informerar ägarna. Vi ringde British Transport Police, men de verkar inte ha tagit hand om dem ordentligt. De har flyttat dem till sidan men sedan bara täckt över dem med lite plast och bråte som låg vid sidan av järnvägen. Jamen bra. Vi hade Polly över på middag på lördagen och jag har ALDRIG misslyckats med en Thai Green curry, förräns nu. Den smakade verkligen INGENTING och jag skämdes så! Det är ju typiskt! Polly var annars väldigt trevlig och vi hade jättekul! På söndagen åkte vi till B&Q och köpte lite grejer till tomten. Vi måste sätta om staketet eftersom vinden häromveckan drog ner det. Jobb jobb jobb! :-) Mina föräldrar kommer över senare i månaden och de ska hjälpa oss med det, vilket är uppskattat. Man måste ha något som pushar annars händer aldrig något!När vi kom hem åt vi tidig middag och tittade sedan på Amelie. Det är verkligen en feel good film och jag känner mig alltid glad efter att jag har sett den! På kvällen åkte vi över till Carshalton för att träffa James och Janine. Vi pratade om Paul, Mark's kompis som vi förut bodde med. Han har äntligen träffat en flickvän och vi pratade lite om dem och så. Jag sa ett par bitchiga saker om Paul och Mark sa senare i bilen hem att han blivit generad över hur elak jag varit. Jag kände mig ganska träffad och funderade lite på vad Mark sagt och om jag verkligen varit så "nasty". Tyvärr måste jag nog säga att ja, jag var väl inte så trevlig och imorse på vägen in till jobbet funderade jag på varför jag sagt som jag gjort och vad det bottnade i. Jag kom fram till att det förmodligen kommer från min svartsjuka gentemot Paul. Mark och Paul är bästa kompisar och Mark verkligen stöttar Paul i alla väder. När vi bodde ihop skar det sig också just eftersom jag kände mig åsidosatt och att Paul alltid fick första prioritet. Jag har länge önskat att Mark skulle ge mig den tryggheten, att han alltid är där för mig och att han står vid min sida no matter what. NU gör han ju det, men det var ju väldigt nyligen som han friade och det här med Paul går tillbaka rätt långt. Det är inte det att jag inte vill att Mark och Paul ska vara kompisar, nej, snarare tvärtom, jag gillar egentligen Paul och är glad över att Mark har en så bra kompis. Däremot önskar jag att jag också fick den tryggheten och den villkorslösa tillgivenheten som Paul får. Jag måste nog tänka mig för i framtiden vad jag säger och hur det uppfattas. Och jag ska prata med Mark om det här så att han förstår vart det kommer ifrån. Nu ska jag ner till gymmet och cykla lite. Cykling är bra eftersom man kan läsa sin bok under tiden...!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se