Direktlänk till inlägg 14 februari 2007

Min älskade prins

Av Vilhelmina - 14 februari 2007 22:17

Sötaste Mark överträffade verkligen sig själv den här Alla Hjärtans Dagen. Han jobbar ikväll och hade således ställt en bukett tulpaner på köksbänken igår innan han la sig. Bredvid stod ett stort rött kuvert med massor av kärleksförklaringar, både förprintade och hans egna ord och teckningar. Sedan hade han mejat ner så mycket godis han fick plats med i min handväska. Och på eftermiddagen ringde han och sa att han ställt in lite snacks till mig i kylen så att jag inte behövde laga mat ikväll. Där stod en pizza med vitlöksricotta, dry cured skinka och svamp, en portionsförpackning tärnad mango och en kartong chocolate and vanilla eclairs! Sötnosen!! Nu ska jag kolla på the Brit Awards och sen krypa i säng. Puss på er!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bonita

15 februari 2007 07:58

*sjunger som Nanne Grönwall* AVUNDSJUK jag är så AVUNDSJUUUK!

 
Ingen bild

Caroline

15 februari 2007 21:40

Oj, det var verkligen omtänksamma saker han gjorde för dig, med tanke bakom! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se