Direktlänk till inlägg 15 februari 2007

Motorola v Nokia

Av Vilhelmina - 15 februari 2007 18:07

Jag gick ut på lunchen för att köpa en tröja/blus/top av något slag. Jag har ett par byxor som jag älskar men få överdelar som matchar. Angela hade en bottle green top häromdan som var så snygg och jag gillar verkligen den färgen. Den var stor i höstas och jag tänkte att det borde inte vara svårt att hitta nåt. Ha! Det var lögn att få tag i något ens remotely close to bottle green! Så jag uppgraderade min mobiltelefon istället. En Motorola KRZR. Det kostade inget eftersom mitt kontrakt löper ut snart. Man fick ett gratis bluetooth headset med som jag tänkte ge till Mark så att han kan använda mobilen när han kör. Jag är en hängiven Nokia-fan och trodde aldrig att jag skulle överge dem, men jag ville ha en mobil med lucka och den enda Nokian de hade var förvisso snygg, men knapparna kändes väldigt plastiga och billiga. Ungeför som en mobil man ger sin 10-åring i födelsedagspresent. Motorolan däremot kändes robust och dyr. Jag har två veckor på mig att lära mig hur Motorolan funkar och om jag inte vänjer mig lämnar jag tillbaka den och tar Nokian. Och med på köpet fick man ett pay as you go simkort så jag ska ge det till pappa fär när han är här. Idag har han ett Orange pay as you go mend et är ju naturligtvis billigare för oss att ringa mellan voda så det är ju bättre för honom att ha det. Så vad tycker ni om Motorola? Bra eller dåligt beslut att överge Nokia?

 
ANNONS
 
AnnA

AnnA

16 februari 2007 16:01

Som ett hängivet Nokia fan övergav jag dem för 2 veckor sedan, kände mig som en svikare, strange. Köpte en röd K610i Eriksson. Dessutom bytte jag från Telia till Telenor, som det heter här i Sverige. Det var inte så svårt som jag trodde att byta från Nokia, som jag trots allt haft sen min första mobil. Kram

http://www.hypodea.com

 
Ingen bild

Vivi

16 februari 2007 18:15

Visst ar det lustigt att man kanner sig som en svikare! :-) Jag gillar Motorolan mer och mer faktiskt. So far ar mina enda klagomal att jag inte hittat hur man andrar i sina quick dials, om man ens KAN gora det, och jag har lite problem att hitta en bra ringsignal, inte for skrikig men anda annorlunda. Och sms-signal! Det verkar som om Motorolan piper med jamna mellanrum tills man kollar sitt text. Well. Man lar sig val!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se