Direktlänk till inlägg 17 februari 2007

Prins, men inte felfri

Av Vilhelmina - 17 februari 2007 20:26

Ja han kanske överträffade sig själv på Alla Hjärtans Dag, men det tog han igen i Fredags. Han jobbar den här helgen men var ledig i Fredags så jag frågade om jag skulle ta ledigt så vi kunde spendera dagen tillsammans? Ja det tyckte han var en bra ide, särskilt som vi skulle ha Kirsty över på middag på Torsdagen. Så vad gör han på Fredagen då? Jo han tar hojen och åker ner till Guildford för lite off roading! Jamen bra älskling, då hade jag ju lika gärna kunnat vara på jobbet! Nå, jag fick lite jobb gjort här hemma istället. Jag tog fram Henrik’s mapp och började gå igenom hans räkningar och papper för lägenheten. Jag betalade ett par räkningar men en av dem gav jag upp på. Jag försökte ringa från lunch till 16:00 men kom aldrig fram. Telefonkö men inte tillräckligt kort så att man fick ställa sig i den. Jag bestämde mig för att skriva till dem istället och säga nåt i stil med att om jag inte har hört från dem inom fyra veckor anser jag den här skulden som avskriven. När jag gick in i mappen för Henrik såg jag att jag redan skrivit till dem och bett att all framtida korrespondens ska gå till mig här i Morden och det skickade jag i Spetember. Jag har sen dess inte hört från dem så jag anser skulden som avskriven. Om de hör av sig vid ett senare tillfälle betalar jag den då. De har ju haft 5 månader på sig att skriva till mig. Idag har jag varit till Wimbledon och fått bikinilinjen vaxad (fy helsike vad det gör ont!!) ögonbrynen färgade och vaxade och ögonfransarna färgade. Sedan träffade jag Trish och vi satt på Costa en stund. Jag klippte mig hos Kerry när jag kom hem men blev inte så värst nöjd. Hon tog lite för mycket på längden. Jaja, det kanske var så slitet att hon inte kunde hålla det längre. Afrika slet ganska hårt på mitt hår.På eftermiddagen har jag lekt med min nya telefon och fört över mp3’or för att använda som ringsignal. Just nu har jag Fantasi med Freestyle och har fnissat över hur kul det skulle vara om telefonen ringer när jag är på stan och nån svensk skulle råka vara i närheten. Sen fnulade jag med sms signalen. Jag klippte lite i Cow and Chicken Theme och det låter jättekul när jag får sms! ”Mama had a chicken, mama had a cow, dad was proud, didn’t care how!” Dock är det lite för … hmm… tonårsaktigt? att ha en sådan signal för sms så jag valde lite mer traditionell signal after all. Annars har jag tyvärr sorgliga nyheter. Min mormor dog i Torsdags morse. Jag ringde pappa på vägen hem från jobbet och vi pratade lite, men sen sa jag nåt om Mormor och pappa frågade om jag var hemma? Nej, sa jag. Är det dåliga nyheter? Ja, sa pappa. Ok, jag ringer när jag kommer hem.Mark hade avbokat Kirsty eftersom mamma och pappa redan ringt och berättat för honom imorse. De ville inte att jag skulle behöva höra det på jobbet så de hade väntat tills jag var hemma. Det känns otroligt sorgligt, men man får väl räkna sina blessings, mormor fick ett långt liv, det gick fort, hon behövde inte lida och hon somnade bara in. Bless her. Jag textade Angela och bad henne att be för mormor på söndag när hon går till kyrkan och på kvällen låg jag mest i Mark’s famn och grät.

 
ANNONS
 
Ingen bild

bonita

18 februari 2007 13:24

hjärtan och kramar till dej och din familj.

 
Ingen bild

maj/ingemar

18 februari 2007 18:58

Det har blivit många sorger på kort tid. Många tankar till dig och de dina.

 
Ingen bild

Vivi

18 februari 2007 21:41

Bonita, Maj & Ingemar, Tack for omtanken. Den ar uppskattad, bade av mig och familjen. (De laser ju har sa de ser era ord sjalva.)

 
Ingen bild

Annchen

18 februari 2007 22:30

Aww, sötis. =( Stor kram.

 
Ingen bild

Elisabeth

19 februari 2007 09:29

Sa ledsen att hora om din mormor. Mina tankar gar till dig. Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se