Direktlänk till inlägg 21 februari 2007

Falukorv i ny tappning

Av Vilhelmina - 21 februari 2007 14:49

Vi lagade middag på rester häromdan. Lite gamla grönsaker som låg och skramlade i kylen såsom mangetout, babymajs (Curtis skulle aldrig förlåta oss om han visste, de var köpta enkom till honom och han ääääälskar babymajs) en röd paprika, en gul lök och lite purjo. Detta frästes i panna med lite olivolja och sedan slängde jag ner tärnad falukorv och så resterna av burken med tomatsalsa från tacomiddagen. Servera ris till, jättegott! Och så enkelt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

21 februari 2007 16:11

Mums! Bodde du närmare skulle jag komma och snylta! Kanske tur för dej att jag inte gör det... ;-)

 
Ingen bild

Bonita

21 februari 2007 19:49

mangetout?

 
Ingen bild

Vivi

21 februari 2007 23:30

Bonita, ja, vad sjutton kallar man dem pa svenska? Sockerartor? Det ar de dar platta, grona sakerna som ser ut som tillplattade artskidor.

 
Ingen bild

Bonita

22 februari 2007 18:30

Oh..dom är goda..ja visst är det väl sockerärtor de kallas..

 
free book reports

free book reports

2 augusti 2012 17:44

Jag har sällan träffat sådana intressanta platser som denna. Tack för din publikation.

http://bookreport.biz/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se