Direktlänk till inlägg 1 mars 2007

Nu har de åkt

Av Vilhelmina - 1 mars 2007 12:21

Det är alltid lite sorgligt när mamma och pappa åker. Nu vet jag förvisso att jag får träffa dem snart igen – Mormor’s begravning är i slutet av mars och då åker jag ju hem. De hade med sig mormor’s köksbord och det blev jättefint i vårt kök förresten. (Se bild nedan.) Vi gick till Little Bay i Clapham/Battersea igår. Det blev en förvånansvärt trevlig kväll och vi hade verkligen jättekul. Stackars Mark förstod väl inte så mycket eftersom det babblades på svenska mest, men han lär sig. Han kan kuddar och kniv nu efter den här vistelsen. Jag har också tagit mig i kragen och slänger härmed upp lite bilder från Afrika-resan. Det blir inte mycket bildtexter, men de är ju ganska self explanatory så jag tror inte det behövs. Desert Scouts websida har många fina kort och hyfsat många av vår ambulans eftersom vi reste med dem under större delen av resan.Enjoy!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eponine

1 mars 2007 13:09

Ah vilken resa! Ah vilket kok!

 
Ingen bild

Lux

1 mars 2007 16:47

Hej. Jag har följt din dagbok och blogg länge, men har inte kommit mig för att kommentera förrän nu. Jag vill bara säga hur inspirerande det är att läsa vad du skriver och hur jag ofta känner att "gud vad tjejen är modig och tuff"! Hade jag bara varit lite tuffare själv så... I alla fall, tack!

 
Ingen bild

Vivi

1 mars 2007 17:05

Eponine: Tack! :-) Jag tanker ofta pa vad du sa om mitt kok!

Lux: Tack! :-))

 
Ingen bild

Bonita

1 mars 2007 17:19

Jaaaa Vad kul och se bilderna!!

 
EvaP

EvaP

1 mars 2007 19:30

Du är så söt och du passar jättefint i den rosa v-ringade tröjan.

Kram!

http://monkeytoys.com/evasfotodagbok

 
Ingen bild

Vivi

2 mars 2007 08:45

Bonita, my pleasure! :-)

EvaP: Tack! Det ar en av mina favorittrojor. Jag lamnade den dar nere for den var sa gammal, men jag visste att H&M fortfarande salde dem sa nar jag kom hem kopte jag en till. :-)

 
EvaP

EvaP

2 mars 2007 17:11

En sak till...ser du på fotot av dig, Mark och er goda vän som följde med på resan att du och Mark bildar en tydlig tvåenighet? Det syns mycket tydligt i mina ögon.

Det, Kära Vilhelmina, är kärlek.

http://monkeytoys.com/evasfotodagbok

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se