Direktlänk till inlägg 8 mars 2007

”There’s salt on all the sweets Vivis!”

Av Vilhelmina - 8 mars 2007 21:01

Japp älskling, bästa mamma har nämligen blandat smågodis och då kommer det salt på det andra godiset! Bästa sättet att få behålla allt godis för sig själv! Jag tror minsann att jag ska börja blanda ALLT vårt godis med djungelvrål! Jag har moffat salta fiskar, colaflaskor och ferraribilar nu på kvällen! Ahhh! (Det skär sig med apelsinjuice dock…!) Mamma vet vad hennes dotter gillar, det är tydligt!Jag fick roliga nyheter igår; Henrik’s snälla föräldrar berättade att de ville ge mig en slant för mitt besvär med att ta rätt på allt efter Henrik och försäljningen av hans lägenhet och de var väldigt generösa. Det var ju från min sida aldrig någon tvekan att jag skulle ta hand om det – det fanns liksom inget annat alternativ – men det är nu väldigt uppskattat att de gör detta. De har ju trots allt egentligen aldrig FRÅGAT mig om jag ville göra det åt dem utan jag erbjöd mig. Jag älskar min nya telefon förresten! Den är helt otroligt bra! Som rington har jag Muppet Show Theme och imorse när jag satt på tåget ringde Mark…. På det förhållandevis tysta tåget brakade följande lös i min väska;Kermit: It’s the Muppet Show!!! It's time to play the music It's time to light the lights t's time to meet the Muppets on the Muppet Show tonight. It's time to put on makeup It's time to dress up right It's time to raise the curtain on the Muppet Show tonight. Grumpy old men on sofa: Why do we always come here I guess we'll never know It's like a kind of torture To have to watch the show And now let's get things started Why don't you get things started It's time to get things started On the most sensational inspirational celebrational Muppetational This is what we call the Muppet Show! (Gonzo blows his trumpet)Nå, jag lät naturligtvis inte hela låten gå utan svarade så fort jag bara kunde. Jag har en känsla att jag väckte lite nostalgi hos en del runtomkring mig!Min telefon ringde på ett möte häromdan och jag hade av misstag satt den på loud istället för silent och ut brakade ”cow & chicken theme;Mama had a chicken,Mama had a cow,Dad was proud,He didn't care how.Cow.Chicken.Cow and Chicken!Oh dear! Jag tror aldrig jag har varit så röd när jag fort protokoll förr!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

9 mars 2007 08:45

Åh Mupparna! Nu vet jag vad jag kommer att gnola på resten av dagen... ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se