Direktlänk till inlägg 1 april 2007

Three in one

Av Vilhelmina - 1 april 2007 23:14

Jag och Mark tittade pa brollopsfilmen tidigare idag. Ganska jobbigt att se alla tre pa samma film, Henrik, Fredrike och Mormor.Mark var snall och tittade med mig och kramade min hand nar jag grat. Stackarn, kan inte ha varit kul att se mig gifta mig med nagon annan. Vid ett tillfalle tittar jag pa Henrik och man ser mitt ansikte ganska tydligt och han sa ”How weird to see you give someone else that look. That’s how you look at me!” Att hora Fredrike sjunga var jobbigt, och att se biten dar jag gar altargangen ner ar jobbig – jag kommer ihag hur jag nastan borjade grata nar jag sag Mormor da. ***Det ar pricklost idag. Datorn ar numera tillbaka in action, dock med ny disk. Jag sparade all data hos pappa och vi kopte en ny disk som jag nu smackat in och sakta men sakert konfar upp till hur jag vill ha den. Det ar sanslost vad manga program det ar att installera och sma detaljer som ska stallas in. Jag har inte engagerat mig i det svenska tangentbordet an, det kommer nog till veckan kanske. Jag har heller inte lagt pa mjukvaran for min telefon eller flyttat over all data fran den korrupta disken. Det far nog bli nasta helg eller nat. Jag ar overlycklig over att ha alla mina dagboksarkiv intakta. Sota Susanne erbjod sig att hjalpa till om det skulle komma till det men nu behovs alltsa inte det! Att nagon ar sa snall och erbjuder sig dock ar ju helt fantastiskt!!  An finns det hopp!Halsen ar fortfarande om och jag har en hektisk vecka framfor mig sa jag ska nog koppla ner nu. Sov gott och ge nagon en komplimang idag.

 
ANNONS
 
Eponine

Eponine

5 april 2007 02:06

Åh vännen, klart det är tufft att se en film från ditt bröllop. Som jag sagt tidigare är jag så stolt över hur du handskas med allt detta. Jag tror det är väldigt nyttigt att kunna titta på filmen nu, annars blir den en fyrkantig, svart minnessten som bara framkallar dåliga känslor. Well done girl, jag fortsätter att vara hemskt imponerad av din styrka.

http://eponine.succe.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se