Direktlänk till inlägg 8 april 2007

Bara en kortis

Av Vilhelmina - 8 april 2007 21:26

Jag kande att jag skulle skriva en rad for att saga att jag fortfarande finns har. Jag har – so far – haft en valdigt bra paskhelg. I torsdags kom jag hem tidigt fran jobbet och Mark och jag grillade korv. Vi skalade i bubbel eftersom jag sa att det kanns som om allt vander nu. Jag ar klar med Henriks saker och allt jag har kvar fran den biten ar ett par grejer att reda ut med psykologen och en fornyad vanskap med Maj och Ingemar. Min fritid har kommit tillbaka och jag atertar den med lust och energi! Igar ”tvingade” jag Mark att skjutsa mig till Hobbycraft i Greenford, just off A40. Om man inte ar bekant med Londons geografi eller trafiksystem kan det vara svart att forsta hur snall Mark var som gjorde detta for mig! :-) Lat mig bara saga att det var narmare 3 svenska mil enkel resa genom tat stadstrafik. Jag ar sa tacksam att han gjorde det dock, oohhh vad jag hade roligt igar! Dels gick jag omrking dar i flera timmar och bara klamde och kande pa alla hobbyartiklar! Hur underbart som helst! Jag gick los pa narmare £50 och sota Mark betalade hela kalaset! Jag kopte tunna virktradar som jag har borjat knyta makrame med, jag kopte parlplattor och en stor pase blandade parlor och har byggt parlplattor till forbannelse, jag kopte paskpyssel, trekantsparlor, hampasnore och massor med parlor som jag ska bygga in i min makrame. Ria textade nar vi var pa Hobbycraft och sa att hon hade en massiv maskrosplanta som vi kunde pa till marsvinen. Jag kilade forbi henne pa vagen hem och hon hade just oppnat en flaska vin som hon bjod pa ett glas fran. Vi kom att prata om pysslet och det bestamdes snabbt att Ria skulle folja med hem och bygga parlplattor tillsammans med mig! (Jag tror Mark var valdigt lattad over att slippa gora den biten med mig faktiskt! Han valde att tvatta min bil istallet. Och idag har han polerat den, inte illa.) Hon tog med sig vinet och knallade over i sina tofflor. Det ar sa skont att umgas med folk som bor nara! Anyway, nu ska jag satta mig med makramen igen tror jag. :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se